Wilt u een afspraak maken of is er spoed?
Bel 071 408 10 36

Spoed buiten openingstijden: 0900-8602 (Tandartsspoedpraktijk)
of 020-723 48 48 (Mondzorgpoli)

Persoonlijk en deskundig advies

Hoewel we professionals zijn die u graag helpen uw gebit zo gezond mogelijk te houden, heeft u de regie altijd zelf in handen. Als tandarts staan we naast onze patiënten. We adviseren u deskundig over de behandelingen, maar de beslissing om deze uit te voeren, ligt altijd bij u.

Tandheelkundige behandelingen
Binnen de praktijk voeren onze tandartsen en mondhygiënisten alle gangbare tandheelkundige behandelingen uit. Denk hierbij aan de periodieke controle, het plaatsen van vullingen, kronen en bruggen, frames en protheses en de behandelingen die nodig zijn voor een gezonde mondhygiëne. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reconstructieve behandelingen en cosmetische behandelingen voor uw gebit. We werken met moderne apparatuur, bijvoorbeeld om zelf binnen een dag kronen kunnen realiseren en om een mondscan te kunnen maken.

Angst
Dankzij de ontspannen sfeer die in de praktijk hangt en de oprechte interesse van onze medewerkers in de patiënt, lukt het ons goed om eventuele angst voor de tandarts of voor bepaalde ingrepen weg te nemen. We nemen de tijd voor u, leggen stap voor stap uit wat u kunt verwachten en staan altijd open voor uw vragen.

Kinderen
We raden alle ouders aan hun kinderen van jongs af aan al mee te nemen naar de praktijk. Zo wennen zij tijdens de periodieke controles van hun ouders al aan de omgeving en de mensen. Mocht in een uitzonderlijk geval uw kind zo angstig zijn, dat de gebruikelijke behandeling niet mogelijk is, dan kunnen wij u doorverwijzen naar een specialist met wie wij goede contacten hebben.

De Coepel
tandartsen

Randweg 47
2225 PJ Katwijk
Telefoon 071 408 10 36
info@decoepeltandartsen.nl

Openingstijden
Elke werkdag open van 8.00 – 12.00 uur
en van 13.00 – 17.00 uur
Op zaterdag en zondag gesloten

Spoed buiten openingstijden
0900-8602 (Tandartsspoedpraktijk)
020-723 48 48 (Mondzorgpoli)